Näytetään ainoa tulos

Vatsan sekä suoliston hyvinvointi näkyy suoraan parempana jaksamisena, virkeytenä ja koko kehon elpymisenä, sillä hyvin voiva vatsa edesauttaa myös vitamiinien ja tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä. Unohtamattakaan kevyttä oloa ja mieltä, kun vatsavaivat jäävät historiaan!

Löydät meiltä luonnolliset vatsan hyvinvointia ja vatsan toimintaa tukevat ravintolisät. Luonnosta löytyviin raaka-aineisiin pohjautuvat ravintolisät ovat turvallisia käyttää ja sopivat tarvittaessa pitkäaikaiseenkin käyttöön. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja nauti elämästä yhdessä hyvinvoivan vatsan kanssa ♥

Lue lisää

Vatsan hyvinvointia tukevat ravintolisät

Suomalaisten yleisimpiä vatsavaivoja ovat laktoosi-intoleranssi, närästys, ruoka-aineallergiat ja ibs. Näissä kaikissa vatsa reagoi eri tavoin ravintoon, jota se ei pysty pilkkomaan oikein: oireina on esimerkiksi ilmavaivoja, vatsakipuja, turvotusta, ummetusta ja ripulia. Laktoosi-intoleranssia tai ruoka-aineallergioita ei tietenkään saa hoidettua pois ravintolisillä, mutta vatsan hyvinvointia tukevat ravintolisät voivat lieventää muita säännöllisiä tai epäsäännöllisiä vatsavaivoja ja parantaa koko kehon hyvinvointia merkittävästi.

Vatsan toimintaa auttavat ravintolisät eivät korvaa terveellisiä elämäntapoja

Ravintolisistä voi löytyä lyhyt- tai pitkäkestoinen apu oireiden hoitoon, mutta vatsan hyvinvointi on asia, johon kannattaa panostaa terveellisellä, juuri sinun kehollesi sopivalla ruokavaliolla sekä terveellisillä elämäntavoilla. Vatsan toimintaan vaikuttaa suuresti esimerkiksi matkustus, lääkekuurit, stressi ja raskaus, jotka ovat väliaikaisia tilanteita ja joissa kehon tukeminen sopivilla ravintolisillä voi auttaa.

Elämäntapana terveys ja vatsan hyvinvointi

Terveys ja hyvinvointi lähtee vatsasta, joten on tärkeä myös ymmärtää, miten vatsan toimintaa ja hyvinvointia pystyy tukemaan. Vatsan hyvinvoinnin tärkeitä kulmapilareita ovat säännölliset ja rauhalliset ruokailurutiinit, kuitu, hyvät bakteerit ja liikunta. Terveellinen ruokavalio koostuu kasviksista, kuiduista ja hyviä suolistobakteereja ruokkivista tuotteista. Isompien muutosten aikaan saatat tarvita lisäapua vatsan toiminnan tukemiseen, jolloin ravintolisät tarjoavat helpon avun kuidun, maitohappobakteerien ja vitamiinien riittävän saamisen varmistamiseksi. Aineenvaihdunnan tsemppaaminen on usein myös merkittävä apu painon pudotuksen tai puhdistuskuurin yhteydessä, kun taas ruoansulatusentsyymien lisääminen ravintolisillä voi auttaa juhlakaudella vaanivaan ähkyyn ja närästykseen.