OMA TARINANI SINULLE

Moikka! Minun nimeni on Susanna.

Olen 48 vuotias Holistinen terveysvalmentaja, klassisen pilateksen opettaja, hengitys- ja seksuaalisuusvalmentaja. Opiskelen traumaterapian ja kognitiivisen psykoterapian alkeita. Olen viiden lapsen äiti ja keväällä 2022 myös maailman ylpein ja onnellisin isoäiti.

Olen toiminut yrittäjänä hyvinvointialalla viimeiset 15 vuotta, jonka aikana olen saanut kohdata ja valmentaa tuhansia asiakkaita. Vuonna 2019 tein päätöksen, että keskityn valmennustyössä yksinomaan naisten valmentamiseen. Se on ollut yksi parhaita päätöksiäni. Sinun potentiaalisi on nimittäin täysin rajaton, sinä et vain tiedä sitä vielä! 

Oma polkuni kohti terveyttä ja täysin eri tuntuista elämää on vahva.

Välillä joudun nipistämään itseäni. Olenko minä oikeasti tämä itsevarma, kaunis, itseään rakastava, itseensä uskova, iloinen ja menestyvä nainen? Nainen joka myös osaa suojata itseään terveillä rajoilla, tuottaa itselleen turvaa ja varmuutta?

Nainen, joka ei enää suorita vaan VASTAANOTTAA! 

Kun olin 32-vuotias elin ja toteutin täysin sitä uskomusta, että vanhenemiseen kuuluu kimmoisuutensa menettänyt iho, rypyt, turvotukset kasvoissa, tummat silmänaluset, jenkkakahvat, aikuiskaksarit, selluliitti sekä sitkeä, hetki hetkeltä lisääntyvä ylipaino. Luulin, että aikuisuuteen kuuluu aina vain lisääntyvä väsymys, masentuneisuus ja ilottomuus.

Samaan aikaan olin kroonisesti flunssa- ja poskiontelotulehduskierteessä ja selkä-, vatsa- ja nivelkipuinen. Minulla oli usein päänsärkyä, korkea verenpaine ja elämä oli todella haastavaa kivuliaan endometrioosin kanssa.

Kuvittelin myös, että saadakseni kauniin vartalon, minun pitäisi näännyttää itseäni niukalla ravinnolla, kevyttuotteilla ja rankalla liikunnalla. Olin ainaisesti huolissani, että söin jotain lihottavaa. Inhosin itseäni saamattomuudestani, kun en jaksanut harrastaa liikuntaa joka päivä. 

Kaikki tämä kuuluu aikuisuuteen ja vanhenemiseen? Olin kuullut, että jos heräät nelikymppisenä eikä sinuun satu, olet kuollut.

Olin väärässä. Voin käsi sydämellä sanoa, että tänä päivänä olen terve, vapaa, kaunis ja onnellinen.

Lähdin kolmekymppisenä etsimään jotain. En tiennyt mitä se on, mutta haparoin eteenpäin. Lähdin uskomattomalle tutkimusretkelle. Se retki muutti ulkonäköni, terveyteni ja energiatasoni. Se toi uuden ammatin, ilon ja intohimon takaisin elämääni.

Tämän kaiken minä haluan antaa sinulle. Haluan että kurotat omiin tähtiisi ja saavutat korkeimman potentiaalisi.

Tätä minä kutsun vallankumoukseksi. Minun tarkoitukseni on auttaa sinua ja luoda samalla meistä vankkumattomien supernaisten verkosto!

Naisten suuresti rakastamat valmennukset EATING FOR BEAUTY ja SYÖ KIERTOSI MUKAAN YHDISTYVÄT! 

TOIMI NYT! HINTA ALENNETTIIN PYYNNÖSTÄNNE 1.1. 2022 ASTI.

Kohoa täyteen kukoistukseesi syömällä ruokia, jotka ovat juuri sinun kehotyypillesi ja oireillesi suunnattuja! 

Mukana testaus. Helposti ja yksinkertaisesti kohti parasta oloa!

KYLLÄ! HALUAN MUKAAN