Stressioireet ja kokemukseni Harmonia KSM66 tuotteesta

 I’M IN LOVE 💖 

Onko sinä koskaan kärsinyt stressistä? Uupumuksesta, huonoista öitä, haluttomuudesta, painon kerääntymisestä, pinnan katkemisesta, epätoivon ja riittämättömyyden tunteesta?

Minä olen. Siksi kerronkin kokemuksestani Harmonia KSM66 tuotteesta. Minun kokemukseni on nimittäin ollut absoluuttisen huikea. Olen saanut avun stressin aiheuttamiin fyysisiin sekä minun kohdalla myös emotionaalisiin oireisiin!

PÄIVITYS 25.1.2022: Alla oleva tekstini on kirjoitettu alkuvuodesta 2020 ja kerron siinä kokemukseni ja lisätietoa KSM66 tuotteesta. 

Olen löytänyt itselleni ja asiakkailleni myös toisen ASHWAGANDHA-TUOTTEEN, joka on on ollut todella positiivinen yllätys ja kokemus. Se on luottotuotteeni varsinkin illassa, koska se rentouttaa ja rauhoittaa todella tuntuvasti. Tuote on vegaaninen ja siinä on extrana pantoteenihappo (suositukseni kortisoliaineenvaihduntaan ja estrogeenidominanssiin sekä uupumukseen) ja mustapippuriuute imeytymisen mahdollistajana.

GREAT EARTH ASHWAGANDHA,  KLIKKAA JA SUPPORT YOUR NAMASTE!

Minun testijaksoani ei ollut kestänyt edes kuukauttakaan, kun aloin aistimaan itsessäni jotain aivan uutta ja kuitenkin jotain niin tuttua. Kokemuksia vuodelta 2020: 

 • Minä olen taas minä.
 • Kykenevä, pirteä, iloinen ja jaksava.
 • Tasapaino, tuon kummallinen täyttymystä tuova tunne! Kehollinen ja emotionaalinen tasapaino.
 • Emotionaaliset oireet ärtymyksestä kiukkuisuuteen ovat loistaneet poissaolollaan.
 • Herään aamulla pirteänä  ja hyvällä mielellä kuin peipponen vaikka olisin nukkunut lyhyemmänkin yön!  Ja nyt on kuulkaa vuoden pimein aika!
 • En tarvitse aamuisin kahvia saadakseni kortisolin eli inspiraation virtaamaan tasapainoisena. Ennen kahvi oli mielessä ensimmäisenä, nyt sen vuoro on kun muistan sen kaikkien inspiroivien ajatusten ja puuhien jälkeen.
 • Kerroin testaamisen aloittavalle ystävälleni, että tässä se on.

MINULLA ON VALOT PÄÄLLÄ!

Ainoa ashwagandha joka todella toimii. Olen hämmentynyt tästä kokemuksesta. Pitää välillä nipistää itseäni. Olen nimittäin jo pidemmän aikaa ”pyytänyt apua” tuolta jostain. Olen pyytänyt saisin OMAN ITSENI burn outin jälijiltä kokonaan takaisin.

Muistin nimittäin hämärästi miltä entinen minä tuntui. Silloin minulla oli aina energiaa, nauroin aina ja elämä tuntui hyvin kevyeltä. Muistin vielä miltä tuntui kun aivot toimivat kuin partaveitsi. Muistin myös sen kun maailma ja oma pää ei tuntunut sumuiselta. Silloin kun aloitettuani asioita vein ne ennätystahtia ja parhaalla mahdollisella tavalla loppuun. 

Muistin entisen inspiraation ja innostuksen määrän.Toivoin takaisin myös omaa kehoani. Sitä joka oli tosi vahva ja pystyi tekemään mitä vain. Se keho, johon ei vyötärölle tarttunut ylimääräisiä eikä ollut koskaan väsynyt sellaisella perustavaa laatua olevalla tavalla. Niin ettei vain pysty. Väsynyt keho oli minulle ihan uusi tuttavuus.

Kaksi vuotta olen käyttänyt toipumiseen. Tätä en olisi koskaan uskonut. Minähän olin se viiden lapsen superäiti, joka jaksoi, taipui ja toipui kaikesta tuosta vaan.Kaksi vuotta tämä on minulta vienyt.

En koskaan unohda puhelua joulukuussa 2018. ”Haluaisitko testata tuotetta joka on ollut naapurimaan Ruotsin myydyin luontaistuote 52 viikkoa peräjälkeen sen tultua markkinoille?” Tuote joka ei paranna sinua ihmeellisistä sairauksista, vaan tasapainottaa niiden juurisyyn, stressin aiheuttamat keholliset ja emotionaaliset oireet ja hormonitoimintasi.

KMS66 on tuote, jonka sisältämästä vaikuttavasta aineesta on julkaistu 22 kliinistä, placebo-kontrolloitua kaksoissokkotutkimusta. Tuote jolla on yhdeksän EU:n Elintarviketurvallisuusviraston sallimaa terveysväitettä:

 • Helpottaa stressiä
 • Auttaa ylläpitämään psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä
 • Edistää emotionaalista tasapainoa
 • Tukee nukahtamista
 • Edistää rentoutumista
 • Tukee palautumista
 • Tukee jaksamista
 • Tukee seksuaalienergiaa ja -toimintoja
 • Tukee lihasmassan kasvua
 • (Minä lisäsin oman ihmiskokeeni kautta omaan listaani:
 • Auttaa pudottamaan luonnolisesti painoa)

Tämä tuote voi helpottaa stressin tunnetta ja oireita jo 2 viikossa. Minä olen elävä esimerkki tästä!

TÄSSÄ MEIDÄN IHANIEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA TUOTTEESTA:

Stressi on helpottanut huomattavasti ja nukun paljon paremmin kuin ennen KSM66.n käyttöä. Olen käyttänyt tuotetta vuoden verran, huipputuote.
– Helena Korkeakangas –

Auttaa työstressiin ja hyviin uniin, oikeesti! Ei enää elämää ilman tätä.
– Sari Salonen –

Olen saanut nukuttua paremmin….ei unettomia öitä.
– Jaana Juntunen –

 

Yöunet ovat rauhoittuneet, stressi tasoittunut josta perhe on tyytyväinen, olo seesteisempi ja ajatus positiivisempi.
– Erja Lempinen –

Tasapainottaa mielialaa ja vähentää stressiä. Parantaa unta. Voimistaa henkisesti ja fyysisesti.
– Katja Korpela-Penttinen –

Katkeamattomat yöunet saatu takaisin, ja perhekin pääsee helpommalla, kun ei pinna ole koko ajan niin kireällä.
– Jaana Honghin –

Normaalisti tuote sopii kaikille, ja sen teho alkaa tuntua toisilla nopeammin ja toisille sitten hitaammin. Jos tuntuu, että jokin oire tai taikka tunne menee ylösalaisin, taikka pahenee, kannattaa kokeilla tuoreesta inkivääristä haudutettua teetä (inkivääriä hautumaan kuumaan veteen) kahden viikon ajan ainakin aamuisin. Tuote kannattaa jättää kuurin ajaksi tauolle.

Inkivääri auttaa purkamaan ”amaa” eli kuonaa järjestelmästäsi (henkinen/fyysinen), joka heikentää kehon mahdollisuutta hyödyntää tuotetta. Inkivääri helpottaa prosessia kuonan purkamisessa. Itse tulin aluksi tietoisemmaksi omista stressi ja tunnepuolen oireista muutamaksi päiväksi, kunnes vaikutus alkoi minussa kunnolla tuntumaan.

Täytyy myös muistaa, että paras lopputulos tulee, jos myös ravintopuoli on kunnossa. Hormonit ja sinä tarvitsette tasapainotukseen mm.rasvoja ja ravinnetiheää ruokaa❤️.

Toivon niin, että tuote toisi kaikiella apua, niinkuin se minulle tuonut! Valot on päällä ja hormonitoiminta tasapainossa. Rakastan tätä emotionaalista rauhaa😍!

Täysin ainutlaatuinen patentoitu täysspektrinen ashwagandha-valmiste, jonka sisältämästä KSM66-uutteesta on julkaistu 22 kliinistä placebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta.