Liikunnan tulee olla onnellisuutta lisäävä tekijä

Keho rakennetaan keittiössä

”Meidän jokaisen tulisi liikkua joka päivä, vaikka meillä ei erityisiä liikunnallisia harrastuksia olisikaan. 20 minuuttia päivässä riittää.”

Liikunnan vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin on varsin selvä. Terve mieli terveessä ruumiissa. Freetox näkökulma asiaan on, että liikunta ei saa määrittää muuta elämää vaan sen pitää olla luontainen osa jokaista päivää.

Liian raskas taikka liiallinen liikkuminen voi happamoittaa ja kuluttaa kehoasi. Se voi myös aiheuttaa hormonitasolla muutoksia, jotka hankaloittavat luonnollista rasvapolttojärjestelmää.

Keho rakennetaan keittiössä. Rasvonpolton vuoksi meidän ei tarvitse juosta taikka nostaa rautaa. Meillä on loistava hormonitoiminta, joka pitää huolta rasvanpoltosta, kun se saa riittävän ravinteikasta ruokaa, riittävästi lepoa ja taukoa ruokailuiden välissä. Lue lisää Painonhallinta Ohjeista, Tietoa Painonhallinnasta ja Puhdas Ruokavaliosta.

Liikunnan tulee olla nautinto ja onnellisuutta lisäävä tekijä. Älä rankaise itseäsi tai käytä liikuntaa ”kalorien polttamiseen”, jota ilman koet itsesi kurjaksi taikka lihavaksi. Tee sitä lajia mitä rakastat itseäsi palkiten.

Meidän jokaisen tulisi liikkua joka päivä, vaikka meillä ei erityisiä liikunnallisia harrastuksia olisikaan. 20 minuuttia päivässä riittää. Kokeile liikuttaa kehoasi eri tavoin, kävellä, kiipeillä, leikkiä, kulkea luonnossa. Aloita pienestä ja kasvata aikaa sekä tehoa. Etsi rappusia ja ylämäkiä. Haasta itsesi juoksemaan tuttu ylämäki. Kanna kauppakassit kotiin ja pumppaa niillä hauiksiasi. Supista lantionpohjalihaksia lyhtypylväiden väli. Hypi, pompi ja tanssi kotonasi.

Kehonhuollon osalta Freetox aloittaa IHAN UUSI KEHO-valmennussarjan. Ensimmäinen valmennus on vartalon keskustaa voimakkaasti muokkavaa Hengitysvalmennus. Terve selkä-jatkaa valmennussarjaa.

Näistä lisää lokakuun 2018 aikana!